A Vályi Gyula Matematikai Társaság a 2023/2024-es tanévben is folytatja a matematikai tehetséggondozó tevékenységeit a Vályi kör keretében, heti rendszerességgel megszervezendő ismeretátadó, logikai gondolkodásfejlesztő, matematikai feladatmegoldó tevékenységek által. A program célja a beválogatott IV-VIII osztályos tanulók matematikai/logikai ismereteinek a gazdagítása, fejlesztése és ezáltal az iskolai eredményeik, versenyteljesítményük javítása.
 
A köri tevékenységek helyszíne az elmúlt évekhez hasonlóan a Bolyai Farkas Elméleti Líceum.
 
Jelentkezni az alábbi linken elérhető online formanyomtatvány kitöltésével lehet:
 
 
A fenti linken minden 4-8 osztályos diák beiratkozhat vagy a tanár/szülő beírathatja a Vályi körre.

A Vályi Gyula Matematikai Társaság pályázatot hirdet a Vályi Gyula elhunytának 100. évfordulója emlékére létesített Vályi Gyula Díj odaítélésére. Ebben az évben a Vályi Gyula díjra a 2022/2023-es tanévben, matematikában legjobb eredményt elérő V-VIII osztályos, Maros megyei magyar tanulók pályázhatnak.

 

 

Kedves oktatók, tisztelettel kérjük, ismertessék a pályázati lehetőséget az elmúlt tanévben jó eredményeket elért tanulóik körében, buzdítsák őket és segítsenek nekik a pályázásban.

 

A pályázáshoz elektronikus formában kell benyújtani a 2022/2023-as tanévben, matematika versenyeken kitűnő eredményeket elért tanulók:

- nevét;

- a verseny/versenyek megnevezését, dátumát, helyét;

- a versenyen/ versenyeken elért eredményt/eredményeket;

- az elnyert oklevél/oklevelek másolatát;

- a Matlap feladatmegoldó versenyén elért eredményt.

 

A pályázáshoz szükséges adatokat elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre kell elküldeni.

 

A pályázat beküldési határideje: 2023 október 7.