IV. osztály

V. osztály

VI. osztály

 

Az ismeretfelmérő tesztek konkrét célja az volt, hogy felkutassa azokat a tehetséges tanulókat és tehetségígéreteket, akik a Vályi Gyula Matematikai Társaság (mint akkreditált kiváló tehetségpont) szervezésében és finanszírozásában részt vehetnek a 2019/2020-as tanévre meghirdetett tehetségsegítő-fejlesztő és kibontakoztató matematika szakkörön.

Köszönjük a tanároknak/ tanítóknak, szülőknek és tanulóknak egyaránt, hogy munkájukkal hozzájárultak a szintfelmérő tesztelés sikeréhez!

Gratulálunk, a sikeresen tesztelt tanulóknak, míg a sikerteleneket arra buzdítjuk, hogy kövessék a Vályi Gyula Matematikai Társaság honlapján (www.valyigyula.ro) a köri tevékenységek feladatlapjait és jelentkezzenek jövő évben a Vályi kör tevékenységeire.

 

 

A matematikai tehetséggondozó tevékenységek helyszíne a Bolyai Farkas Elméleti Líceum.

A IV. osztályos tanulók számára a szakköri tevékenységek 2019.10.21.-től hétfőnként 16:30 órától kezdődnek.

Az V. osztályos tanulók számára a szakköri tevékenységek 2019.10.25.-től péntekenként 15 órától kezdődnek.

A VI., VII. és VIII. osztályos tanulók számára a szakköri tevékenységek 2019.10.25.-től péntekenként 16 órától kezdődnek.

 

A koronavírus gyors terjedésére való tekintettel és az illetékes hatóságok által kiadott rendeleteknek megfelelően a Vályi Gyula Matematikai Társaság 2020. március 12-től kezdődően felfüggeszti a Vályi köri tevékenységeket mindaddig amíg az oktatás újra nem indul az állami intézményekben.

 

.