A Vályi Gyula Matematikai Társaság a 2019/2020-as tanévben és a 2020/2021-es tanév I szemeszterében megvalósította a NTP-MTTD-19-0069 pályázatot az Emberi erőforrások minisztériuma és a Nemzeti Tehetség Program anyagi támogatásával.

 

A program szakmai beszámolója itt olvasható.

A 2020/2021-es tanévben a Vályi Gyula Matematika Társaság online szervezi meg a Vályi kör tevékenységeit.
A tanulók beiratkozás után vehetnek részt a szakköri tevékenységeken, melyek a Google G Suite for Education platformon fognak zajlani a Google Meet, Google Drive, Google Docs és a Google Classroom felületeket használva.
 
Beiratkozni az alábbi linken található nyomtatvány kitöltésével lehet:
 
 

A Vályi Gyula Matematikai Társaság pályázatot hirdet a Vályi Gyula elhunytának 100. évfordulója emlékére létesített Vályi Gyula Díj odaítélésére. Ebben az évben a Vályi Gyula díjra a 2022/2023-es tanévben, matematikában legjobb eredményt elérő V-VIII osztályos, Maros megyei magyar tanulók pályázhatnak.

 

 

Kedves oktatók, tisztelettel kérjük, ismertessék a pályázati lehetőséget az elmúlt tanévben jó eredményeket elért tanulóik körében, buzdítsák őket és segítsenek nekik a pályázásban.

 

A pályázáshoz elektronikus formában kell benyújtani a 2022/2023-as tanévben, matematika versenyeken kitűnő eredményeket elért tanulók:

- nevét;

- a verseny/versenyek megnevezését, dátumát, helyét;

- a versenyen/ versenyeken elért eredményt/eredményeket;

- az elnyert oklevél/oklevelek másolatát;

- a Matlap feladatmegoldó versenyén elért eredményt.

 

A pályázáshoz szükséges adatokat elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre kell elküldeni.

 

A pályázat beküldési határideje: 2023 október 7.